Arrangementer

 

 

 

Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 19.00 – Foredrag om Herringløse

Mødested: Laden, Jyllinge Præstegård, Bygaden 23

Byvandringen den 26. maj i Herringløse blev en våd affære, som på grund af uvejr måtte afbrydes næsten før, den var kommet i gang! Nu følger Christian Sørensen op på turen med at fortælle om og vise billeder af steder, huse og personer i Herringløse gennem de sidste 150 år. Gennemgangen følger det kort, der blev udleveret den 26. maj: Herringløse bymidte og Absalonstien til Hove – der vil være kopier til alle på mødet.

Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

 

---0---

 

Lørdag den 10. november 2018 kl. 11.00 til 13.00

Arkivernes dag – og 300 års fødselsdag

Mødested: Lokalhistorisk Arkiv og mødelokalet på Jyllinge Bibliotek, Bygaden 19, Jyllinge

Arkivernes dag er en årlig, landsdækkende begivenhed - og Gundsøegnens Lokalhistoriske Arkiv har i år

valgt at fejre Lindbjerggårds ”runde år” på netop denne dag.

Kl. 11.00 – 11.40 er der præsentation af arkivet ved arkivleder Lise Wulff Vissing Christensen. Kom og hør, hvad arkivet indeholder, og hvordan du kan bruge det!

Herefter kan deltagerne nyde fødselsdagskage og varme drikke, se på gamle billeder og læse små historier fra livet i og omkring Bygaden 19.

Arrangementet er et samarbejde mellem Gundsøegnens Lokalhistoriske Arkiv, Jyllinge Bibliotek og Egnshistorisk Forening i Gundsø.

OBS! Har du historier eller minder fra Bygaden 19, vil Lokalhistorisk Arkiv meget gerne høre fra dig. Historierne bliver samlet og arkiveret, så vi sammen kan sikre Lindbjerggårds historie i arkivets samling.

Skriv til lokalgundsoe@roskilde.dk eller kik forbi arkivet torsdage kl. 10.00-12.00 og 13.00-16.00.

 

---0---

 

Torsdag den 6. december kl. 19.00 – Foreningens julemøde

Endnu er der længe til vinter, men jule-planlægning skal jo ske i god tid! Sæt kryds i kalenderen, for datoen ligger fast. Julemødet for foreningens medlemmer vil blive annonceret i Egnshistorisk Nyt nr. 4, 2018.

 

Alle er velkommen til foreningens arrangementer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementer